GeO architecten logo Schagen leefomgeving van morgen

Services

GeO architecten legt zich niet toe op een specialisme. We zijn van vele markten thuis en beschikken over een brede ervaring. Vanuit dat perspectief kunnen we alle soorten services bieden op het gebied van ontwerp, bouwen en begeleiding.

Particuliere woningbouw

Een eigen nieuwe woning, of een verbouwing , een uitbreiding, verbetering, verduurzaming of renovatie van de woning? GeO architecten is van alle markten thuis. Het team van ontwerpers en bouwkundigen bieden samen alle kennis die nodig is om maatwerk te maken.

Projectmatige woningbouw

Samenwerken in een breed team voor de ontwikkeling van een (seriematig) project is ons op het lijf geschreven. We hebben er inmiddels een lange ervaring in. Of het nu gaat over grondgebonden woningbouw, gemengde woongebouwen, hybride projecten, koop- of huur, het maakt niet uit. We beschikken over de expertise. Van stedenbouwkundige opzet tot de uitvoering en oplevering staan we u bij.

Restauratie en hergebruik

We hebben een voorliefde voor bestaande gebouwen. Of het nu om een officieel monument gaat of een bestaand gebouw, dat gewoon de moeite waard is. Voor ons maakt het geen verschil, we zijn altijd weer in staat om het gebouw en omgeving een nieuwe toekomst te bieden. De culturele historie van gebouw en omgeving heeft onze bijzondere interesse. Deze interesse gebruiken we om het gebouw haar eigen verhaal te laten vertellen en tegelijk een nieuwe toekomst te bieden.

Scholenbouw

Scholen zijn bijzondere gebouwen. Een deel van ieders jeugdige leven speelt af in deze gebouwen en die belevenissen blijven van waarde. Athans, als de school ook een fijne omgeving kan bieden. Als achitectenteam kunnen wij bijdragen aan de vertaling van een schoolcultuur en visie in een fijn gebouw. Een gebouw die voelt als eigen en past bij de tijd.

Stedenbouwkundige opgaven

GeO architecten heeft meerdere stedenbouwkundige opgaven uitgevoerd. Inpassingsontwerpen, uitbreidingenplannen, ruimtelijke (centrum)visies of ondersteunend advies, we zijn in staat om zowel eigenaren als overheden hiermee bij te staan. GeO beschikt over ontwerpend vermogen als wel de kennis om hiervoor ruimtelijke voorstellen te maken en uit te werken tot een kaderstellend ontwerp, waarmee besluiten kunnen worden genomen.

Vraagstukken

Ook voor onconventionele vraagstukken kunt u terecht bij GeO architecten. Het team van specialisten is goed op elkaar ingewerkt en kan daarom geconsulteerd worden voor alle soorten ruimtelijk en bouwkundig gerelateerde vraagstukken. Zo heeft GeO ook de verhuizingen en projectmatige inrichtingen ontworpen, verzorgd, begeleid en uitgevoerd van bankgebouwen, gemeentehuizen, cultuurgebouwen en scholen. We voelen ons nergens te groot of te klein voor….

Utiliteitsbouw

GeO architecten houdt zich graag bezig met complexe en specialistische vraagstukken. Utiliteitsbouw hebben we ontworpen en uitgevoerd in alle soorten en maten. Voor het rijksvastgoedbedrijf, Marine, europese commissie, bedrijven, instellingen, en anderen. Van militaire oefeninstallaties tot laboratoria, opslagloodsen en musea. Iedere keer en altijd kunnen wij ons voegen en verplaatsen in het vraagstuk en de bijhorende protocollen en voorwaarden.

Zorgbouw

Zorghuisvesting vraagt inleving van gebruikservaringen van de bewoners, cliënten en zorgverleners. Een zorggebouw biedt vaak huisvesting aan kwetsbaren, terwijl het ook een omgeving is waar de zorgverleners op een gezonde en veilige manier hun werk moeten kunnen doen. De huisvestingsopgave van een zorggebouw vraagt om ervaring en gevoel om het een fijne warme omgeving te kunnen maken. GeO architecten biedt ervaring en een luisterend oor om daarmee tot een goede ontwerpvertaling te komen van de vraag.

Het gebouw van morgen ontwerpen wij vandaag. Benieuwd naar wat wij als GeOlied team voor jou kunnen betekenen?