GeO architecten logo Schagen leefomgeving van morgen

"Wij ontwerpen voor de leefomgeving van morgen en de mensen van nu: inclusief, persoonlijk en verbindend. Waar iedereen blij van wordt."

Team GeO

GeO komt van Groen en Overtoom, maar staat voor het hele team van ontwerpers dat vandaag aan morgen werkt. Een compact architectenbureau met pur sang professionals. Onze ervaren bouwkundigen zijn deskundig en onderzoekend en niet bang voor vernieuwende oplossingen. Gedreven door nieuwsgierigheid leven we ons in en kijken we vooruit. Zo blijven we veelzijdig en flexibel. Wie wij zijn? Je ziet het hieronder.

over-ons-personeel-Bas-Groen-[800x1050]

Bas Groen

projectcoördinator & eigenaar

Als één van de ondernemers van GeO architecten, ben ik vooral verantwoordelijk voor de engineering, procesmanagement en zakelijke leiding van het bureau.

over-ons-personeel_Maarten-Overtoom-[800x1050]

Maarten Overtoom

Architect & eigenaar

Bij GeO architecten teken ik voor de ontwerpen met de uitwerking- en procesbegeleiding daarvan. Mijn interesse gaat uit naar dat het ontwerp zich ontwikkelt tot de gewenste realiteit.

over-ons-personeel_Jan-Verberne-[800x1050]

Jan Verberne

Architect

Nadat ik in 1996 afgestudeerd ben aan de HTS heb ik aansluitend de Academie van Bouwkunst gevolgd waar ik in 2002 ben afgestudeerd als Architect. 

over-ons-personeel_Rob-Schouten-[800x1050]

Rob Schouten

projectleider

Vanaf het afronden van mijn HTS-studie ben ik werkzaam in de architectenbranche. Ik ben op meerdere disciplines actief  en heb daarvoor diverse specifieke opleidingen afgerond.

over-ons-personeel_Richard-Hofman-[800x1050]

Richard Hofman

Engineer

Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij GeO architecten als Revit engineer. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de HBO te Haarlem als bouwkundig ingenieur. 

over-ons-personeel_Laurens-Bijhouwer-[800x1050]

Laurens Bijhouwer

engineer

Na mijn studie Bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam (2017) kon ik direct door als bouwkundig tekenaar bij GeO Architecten.

over-ons-personeel_Jos-Stapel-[800x1050]

Jos Stapel

PROJECTLEIDER

Na afronding van mijn studie Bouwkunde op de HTS ben ik werkzaam als bouwkundig engineer en projectleider. Sinds 2011 bij GeO architecten.

over-ons-personeel_Johan-Dekker-[800x1050]

Johan Dekker

JUNIOR ONTWERPER

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij GeO architecten als junior ontwerper. Ondertussen ben ik de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft aan het afronden.

over-ons-personeel_Imme-van-Straaten-[800x1050]

Imme van Straaten

JUNIOR ONTWERPER

Imme is werkzaam bij GeO architecten als ontwerper en is in opleiding als architect aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam.

over-ons-personeel_Henk-Riemers-[800x1050]

Henk Riemers

engineer

Momenteel studeer ik Bouwkunde aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar.

Bas en Maarten

Nieuwe Collega

FUNCTIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

2019014-OCT-wie-zijn-wij-Bas-Groen-[900x1200]

Nieuwe Collega

FUNCTIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Het gebouw van morgen ontwerpen wij vandaag. Benieuwd naar wat wij als GeOlied team voor jou kunnen betekenen?